Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátok

Jelfie.jpg  Jelfie (Je / Rome  és A / lfie) egya barátságos párosítás a Jerome Clarke -ból és Alfie Lewis-ból  House of Anubis-ban.  Bár már a harcok, a két fiú között nagyon közel vannak egymáshoz, és ők is szobatársak.
Ez csak egy barátságos  párosítás.

Alfie nem tud róla, de Jerome szereti azt, hogy Alfie hülye mindenki előtt. Minden alkalommal, Alfie megy Jerome segítséget szereznek  lányokkal, Jerome ad neki egy  rossz tanácsotada  és az mindig elromlik, és Alfie végül egyre megalázva lesz. Azt is elkezdi hogy élelmiszerrel  harcol az asztalnál, és általában a hülye körül, és gúnyolódik  Patricia.

Amikor Alfie bekerült kórházba, Jerome rendkívül aggódott, amely azt mutatta, hogy van érzékeny oldala is neki.

Az első szezon közepén , Jerome már rakodó Alfie a Mara, amelyik Alfie magányosnak érzi magát.

Alfie és Jerome között  volt sok harc több mint a puzzle darabjai.Jerome folyamatosan megpróbálja manipulálni Alfiet hogy így  elérje, amit akar.

Bár nehéz idők járnak a  vége felé a sorozatban, a két barát már megbocsátott egymásnak, és még mindig barátok.

 

Jerome helps alfie get some girls.png

Jelieeeeeeeeeeeeeeeee.jpgHouse-of-anubis-117-clip-1.jpgHoSHoF9.jpgJerome and alfie dressed up as girls.jpg

 

 

 

 

House-Of-Anubis-the-house-of-anubis-18756218-231-220.jpgPoy

POY (P / atricia és J / Oy)  egy  barátság párosítás Patricia Williamson-ról és a Joy Mercer-ről a House of Anubis-ban. A két dik legjobb barátok voltak, mielőtt Joy eltűnt. Ők  általában szorosan egymás mellett  ültek az osztályban. Ők eredetileg szobatársak voltak, amíg Joy eltűnt, majd Nina lett az új  szobatársa.
Amikor Joy eltűnt, Patricia halottnak  volt beállítva, hogy megtalálja a legjobb barátját. Soha nemgondolta Patricia hogy feladja. Ez a párosítás is ismert még Jatricia (J / Oy és a P / atricia), Joytricia (Joy és Pa / Tricia), vagy Joycia (Joy és Patri / CIA).Poy before disappearance.jpg

NarahClip12.jpg

Narah 1 párosítás a Nina Martin-ból és Sarah Frobisher-Smythe-ból (N / INA és S / Arah). Volt egy nagy
 barátság közöttük és mindkettőjüknek úgy tűnt, mintha támaszkodhatnának  egymásra.
Nina elment Sarah-hoz segítségért , az Anubis házban, mert Sarah ott élt, mint egy gyermek. Bár a show nem magyarázza meg, hogy, Sarah valahogy tudta, hogy Nina volt a Kiválasztott, mert  a horus szeme után azonnal Sarah-val  találkozott Nina. Ezen kívül, az egész Nina látogatásainak köszönhetően, Sarah kezdett jobban élénk és éber lenni, mint amit a nyugdíjas otthon dolgozója javasolt.

Bár nem szerepel a showban, úgy tűnik, mintha Nina szerette volna Saraht. Egy új iskolát, új országot nagyon nehéz volt Ninának megszokni, és ezt megmutatta az első epizód. Nem sokkal azután kezdte meg az új iskolát, Nina találkozott Sarah-val.Sarah nem csak segített Ninának és a Sibunának a kincskeresésben, de ő is segített Ninának alkalmazkodni az új életéhez közvetlen, de nagymama szerető módon.
Ez csak egy barátságos párosítás.

 

Narah 2.jpg10480359-2A6E-378C-E8B8-77F13F2D6999wallpaper.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Exigency : Blood weight chart

(Aspesdopedeant, 2018.10.11 22:36)

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-muscle-cramps/

Blood Pressure - Taylor & Francis Online

(Aspesdopedeant, 2018.09.27 13:46)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-20mg-tadalafil-prix/