Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Victor Rodenmaar

 

 

Victor Rodenmaar Jr. a gonosz ház ura a House of Anubisban. Ő a vezetője a Secret Society of tanároknak. Ő nagyon szigorú. Van egy kitömött madara  (Corbierre) akivel inkább csatlakozik az állatok megöléséhez, többek között a kitömött állatoknak, mint például Amber macskája.

Nem sokat tudunk a múltjáról, nem volt nehéz gyermekkora volt, és barátokkal együtt Sarah.

Victor úgy tűnik, hogy a gyökere a társadalom, hiszen ott volt kezdete óta, és széleskörű ismeretekkel az egyiptomi mitológia és Alchemy.

Az egyiptomi mitológia és Alchemy

Victornak van egy  jelenete, amikor Patricia  gyanús lesz a Joy eltűnésre, nyugtatja őt és azt állítja, hogy ő tökéletesen rendben van. Minden bizonyíték van Joy létezésére ,ez nyilvánvaló, hogy Victor még sok titkot tud, és a történet folytatódik, Victor kezd válni paranoiddá, hogy valaki kideríti a titkát, egyre több a társadalom lesz (Nina és Fabian).

Ivott a gyógyírt az örökéletre, hogy vele fiatalnak nézzen ki. Victor 1915-ben született, és régen barátok voltak Sarahval amikor fiatalabb volt. Amikor az apja megfenyegette, a barátsága Sarahval véget ért. Annak ellenére, hogy nem volt jó barátságban vele utána gyermekkora nagyon ideges, amikor hallotta, hogy Sarah meghalt, bemutatva azt is törődött vele. (Lásd Varah)

Victor úgy tűnik, hogy örökölte nagy a hozzáállását és magatartását az apjának, köztük a hirtelen fordulat ez mondás: "Öt percetek van, majd pontosan akarom hallani ahogy a tű leesik." (Melyet  apja  mondta az egyik fonográf hengeren.) .

A Season Finale-ban, Victor megpróbálja befejezni a szertartást, amely lehetővé tenné mindenkinek azörök életet. Ő nem de a Sibuna megszakítja azt. Victor  elveszíti az örök életét.
Az ő büszkesége és öröme az ő kitömött madara , Corbierre.

Some sacred hourglass.pngHouse of Pests House of Betrayal.jpg

Nina-trudy-victor3.jpg

House-of-anubis-119-clip-8.jpg

"Az örök életre".

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tetszik

(RÉKA, 2015.03.12 07:14)

Tetszik az oldal!RÉKA))

6800 Hódmezővásárhely, Révai utca 4.

(Farkas Réka, 2011.09.03 14:19)

Tetszik az oldal! Várom már a második évadot!